Olycklig miljonär ger bort sin förmögenhet

Felix Erikson, den lyckliga mannen
Har du hört talas om Felix Erikson

Någonsin undrar vad du skulle göra om du har miljontals dollar.? Det första som kommer att tänka på är att du definitivt kommer att bli mycket, mycket lycklig. Jag ska. Den andra saken jag skulle tänka på, eller snarare inte oroa dig längre, är att jag nu 100% ekonomiskt säkrad, och de flesta av mina problem kommer inte längre att vara problem. Det är definitivt logiskt att vilja vara rik. Jag tror fortfarande, med pengar jag kan övervinna en hel del av mina farhågor och problem. Men det svårfångade känslan, “lycka” är något som är mer än pengar kan köpa.

Felix Erikson vet att han kan inte köpa “lycka”, så han är “kastar” alla sina pengar bort. Bokstavligen i miljontal! Har du hört talas om den här personen? Han är en svenska tycoon, en affärsman som gjorde sina miljoner i inrednings och tillbehör. Han kommer inte att hålla en cent av det. Allt måste gå för att han kommer att ha verklig lycka. Vet du vad han sa? “.. Min idé är att ha något kvar Absolut ingenting Pengar är kontraproduktivt. – Det förhindrar lycka”

Jag antar att du behöver vara i sin position för att verkligen förstå och uppskatta vad han talar om. Även om jag kan satsa med mina 2 cent som de flesta tycoons absolut inte håller med honom. Men då är de så glad som Felix.

Du kan gå till länken nedan för att läsa hans hela artikeln. Jag gillar den sista delen bäst. Efter “njuter” sig i Hawaii med det bästa av allt han kommenterade, “The staff spelat rollen av att vara vänlig och gästerna spelade rollen av att vara viktig och ingen var riktigt.” Det var droppen som bröt hans plånbok. Han bestämde sig för att tömma allt

Kan du göra det? Jag tror inte att jag kan. Kanske kommer jag ändå hålla en miljon för regniga dagar !! Och fortfarande vara glad !! Hahahahaha !!!!